Wie zijn wij

Ons DNA

Wij zijn een groep enthousiaste mensen die samen hardlopen om vooruit te komen en te ontspannen. Dat doen we in de vorm van begeleide trainingen met groepen van diverse niveaus, maar ook door gezamenlijke deelname aan wedstrijden en andere (hardloop)activiteiten.

Lees meer
Hardlopen op ijs

Wat bieden wij?

LGV biedt diverse trainingsgroepen en begeleiding voor iedereen. Er zijn trainingen op meerdere avonden in de week en op zaterdagochtend. Sommige groepen lopen ook op zondagochtend.

Lees meer
  • Wij profiteren maximaal van de schitterende natuur op de Utrechtse Heuvelrug.
  • De verschillende trainingsgroepen worden geleid door ervaren trainers.
  • Ontspannen en gezellige sfeer binnen de trainingsgroepen.

Wat vragen we van jou?
Inzet, betrouwbaarheid, netheid en humor zijn vanzelfsprekend. En een goede gezondheid, waarbij je arts geen bezwaar heeft tegen je hardloopambities. Je zult al snel merken dat je van hardlopen sterker en vrolijker wordt. Dus de rest komt vanzelf. Het zal je overigens weinig moeite kosten om aan te haken bij de ontspannen sfeer van je trainingsgroep. Je trainer en andere lopers van je groep zullen je stimuleren en helpen.

Wat kost dat?
We vragen jaarlijks een beperkte contributie van €70,- (2023). Die is nodig voor de vrijwilligersvergoeding van de trainers en voor activiteiten die we organiseren. Voor de besteding van de gelden wordt in januari verantwoording afgelegd aan alle leden. Tegelijk wordt het activiteitenplan en de contributie voor het nieuwe jaar dan besproken.

De organisatie

LGV is niets meer en niets minder dan een informele en enthousiaste groep hardlopers. Onze trainers leveren hun bijdrage op vrijwillige basis. LGV heeft dus geen formele juridische status. Voor organisatorische aspecten is er wel een bestuur met vertegenwoordiging uit diverse groepen.

Nico Achterberg
Administratie
Jan-Peter Kelderman
Coördinator trainers
Anique Singerling
Communicatie
Ton van Ede
Cöordinator

Wie is mijn aanspreekpunt?
Je kunt lid worden door je aan te melden via het aanmeldformulier. Na je inschrijving wordt je voorzien van de benodigde startinformatie en je indeling in een trainingsgroep. Verdere informatie loopt daarna via je trainer. De praktijk leert dat dit het meest praktisch is en soepel loopt. Hou onze website en Facebook-pagina in de gaten om up-to-date te blijven met het laatste nieuws.

Ontstaan er problemen die je niet met je trainer kunt of wilt oplossen, dan kun je altijd terecht bij onze vertrouwenspersonen, Anique Singerling of Jan-Peter Kelderman (info@loopgroepveenendaal.nl)

Loop met ons mee via social media