Onze trainingsgroepen

Onze loopgroep is onderverdeeld in meerdere trainingsgroepen, afhankelijk van ervaring en doelen van de loper. Bekijk hier onze verschillende trainingsgroepen, en welke mogelijk voor jou geschikt is. Op dit moment zijn er drie trainingsgroepen actief bij Loopgroep Veenendaal. Hieronder zie je de trainers, de trainingsdagen, trainingstijden en de startlocatie. Heb je twijfels bij welke groep je past? Mail naar info@loopgroepveenendaal.nl en wij helpen je verder. 

Groep 1

Trainers: Wout van Viegen en Joop Bakker
Snelheid: Gezellig hardlopen tussen de 8 km en de 10 km per uur.

We trainen op maandagavond 19.30 uur tot 20.30 uur locatie Ontmoetingshuis Veenendaal Oost(Joop) en op woensdagavond 19.00 uur tot 20.00 uur, locatie Zwembad de Vallei (Wout).

Groep 2

Trainer: Joop Bakker
Snelheid: tussen de 8 km en 10 km per uur.

We trainen op maandagavond 19.30 uur tot 20.30 uur en op donderdagavond 19.30 uur tot 20.30 uur, verzamelen bij het Ontmoetingshuis Veenendaal Oost.

Groep 3

Trainer: Erik Ariesen
Snelheid: 10+ km per uur.

We trainen op dinsdagavond 19.30 uur tot 20.30 uur en op donderdagavond 19.30 uur tot 21.00 uur. De startlocaties zijn wisselend en altijd in overleg.

Waarom een loopgroep?

Wij bieden 3 verschillende trainingsgroepen bij Loopgroep Veenendaal, maar waarom zou u er voor kiezen om met een groep mee te lopen?

Nu aanmelden
    • In een groep hardlopen is niet alleen een stuk gezelliger, maar ook motiveer je elkaar om door te gaan.
    • De groep wordt begeleid door een trainer, hierdoor leer je de juiste techniek aan zodat het hardlopen gemakkelijker wordt.
    • Na een periode trainen kun je met je groep meedoen aan een hardloopwedstrijd, zoals een halve marathon of misschien wel een hele.

Aanmelden

Meld je hier gemakkelijk aan voor onze loopgroep, en loop gezellig met ons mee! Kies de loopgroep die het beste bij jou past. Weet je het niet helemaal zeker? Bekijk hier meer informatie over de loopgroepen, of neem gerust contact met ons op via info@loopgroepveenendaal.nl

Bedankt voor je aanmelding! We zullen uw aanmelding zo spoedig mogelijk verwerken.
Er ging iets mis. Controleer je gegevens nog een keer.
Loop met ons mee via social media