Vrienden van de Loopgroep

Loopgroep Veenendaal prijst zich gelukkig met diverse ondernemers die de Loopgroep financieel ondersteunen. Met hun bijdrage worden bijzondere uitgaven gefinancierd die dienen om de kwaliteit bij de Loopgroep te versterken. Het betreft o.a. opleidingen voor trainers, verbetering van de website en speciale activiteiten. Door de bijdragen van deze “Vrienden van de Loopgroep” zijn we in staat om de contributie voor leden beperkt te houden, zodat iedereen die dat wil mee kan doen.

Lees meer

Wij danken de volgende bedrijven die ons steunen:

Graag bieden we gelegenheid aan deze bedrijven om zich kort te presenteren.

Logo Verkeersschool AriesenLogo LQ KunststoffenLogo G. van Beek Kolen en Olie B.V.Logo GezondGewicht-IQLogo Konings Opticien & OptometristLogo TechTronLogo Van Sloten SportLogo Vastgoed Brigade
Konings Opticien & Optometrist

Konings Opticien & Optometrist is gevestigd aan de Brouwersgracht 150 te Veenendaal, en is elke maandag t/m zaterdag geopend!

Gevel Konings
Winkel Konings
Diensten Techtron
Over TechTron

Techniek is er voor mensen. Niet andersom. Mensen met dromen, doelen en wensen om dingen anders, liefst beter, te doen. Mensen zoals u. TechTron is een mensgericht bedrijf. We geloven dat samenspel en een gezonde levensstijl bijdraagt aan succes. We dragen daarom Loopgroep Veenendaal een warm hart toe.  

Eerst mensen, dan techniek!

TechTron is actief in de industrie-, onderwijs-, zorg- en utiliteitsector, waar we een duurzame en innovatieve partner zijn voor onze klanten. Binnen deze markten houden wij ons bezig met advies, uitvoering, service, beheer en onderhoud op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en aandrijftechniek.

Van Sloten: Speciaal in sport

Als je al weer 10 jaar bekend staat als ‘sportspeciaalzaak’, mag je met recht beweren ‘speciaal in sport’ te zijn. Martin van Sloten bedient dan ook samen met zijn team van 4 medewerkers een steeds grotere groep klanten die de formule van deze sportspecialist weten te waarderen. De ‘cocktail’ van oprechte interesse, gedegen advies en een uitgekiende collectie hoogwaardige sportschoenen- en sportkleding maakt Van Sloten Sport daadwerkelijk uniek in de regio!

Familie van Sloten
Vastgoedbrigade: Exploitatie zonder zorgen

Het is goed denkbaar dat u vastgoedbeheer liever uitbesteedt, zodat de exploitatie van één of meerdere vastgoedobjecten u niet méér lasten dan rendement bezorgt. Overweegt u het beheer van uw vastgoed uit handen te geven? Overweeg dan Vastgoedbrigade als partner, want beheer van vastgoedobjecten is één van onze kernactiviteiten.

Als vastgoedbeheerder zijn wij ervaren en deskundig op alle terreinen van vastgoedbeheer: juridisch, financieel, administratief, technisch, commercieel en relationeel. Bij ons kunnen eigenaren, huurders, leveranciers en (overheids-)instanties erop rekenen dat beheerszaken op een vakbekwame, vlotte en correcte wijze worden afgehandeld.

LQ Kunststoffen: Uw partner in innovatieve kunststofoplossingen!

LQ Kunststoffen, uw partner in innovatieve kunststofoplossingen! Van kassenbouw tot utiliteitsbouw, buitenleven tot telecom, ondergrondse infrastructuur tot railinfra en de groeiende behoefte aan energietransitie, leveren wij hoogwaardige materialen die aan alle eisen voldoen.

Onze op maat gemaakte kunststofproducten bieden duurzaamheid en veelzijdigheid, essentieel voor de hedendaagse complexe projecten. Of het nu gaat om het creëren van efficiënte kassen, duurzame buitenruimtes, telecombehuizingen, energie gerelateerde componenten of cruciale infrastructuuronderdelen, LQ Kunststoffen biedt oplossingen die de norm stellen. Ontdek de kracht van LQ Kunststoffen en geef uw projecten de betrouwbare, duurzame basis die ze verdienen.

Zullen we vrienden worden?

Als u ook interesse heeft om Vriend van Loopgroep Veenendaal te worden kunt u contact opnemen via het contactformulier.

cONTACT
Loop met ons mee via social media