Vrienden van de Loopgroep

Loopgroep Veenendaal prijst zich gelukkig met diverse ondernemers die de Loopgroep financieel ondersteunen. Met hun bijdrage worden bijzondere uitgaven gefinancierd die dienen om de kwaliteit bij de Loopgroep te versterken. Het betreft o.a. opleidingen voor trainers, verbetering van de website en speciale activiteiten. Door de bijdragen van deze “Vrienden van de Loopgroep” zijn we in staat om de contributie voor leden beperkt te houden, zodat iedereen die dat wil mee kan doen.

Lees meer

Wij danken de volgende bedrijven die ons steunen:

Graag bieden we gelegenheid aan deze bedrijven om zich kort te presenteren.

Arise Health logoThe Paak logo2020INC logoOE logoEphicient logoEphicient logoEphicient logo
Diensten Techtron
Over TechTron

Techniek is er voor mensen. Niet andersom. Mensen met dromen, doelen en wensen om dingen anders, liefst beter, te doen. Mensen zoals u. TechTron is een mensgericht bedrijf. We geloven dat samenspel en een gezonde levensstijl bijdraagt aan succes. We dragen daarom Loopgroep Veenendaal een warm hart toe.  

Eerst mensen, dan techniek!

TechTron is actief in de industrie-, onderwijs-, zorg- en utiliteitsector, waar we een duurzame en innovatieve partner zijn voor onze klanten. Binnen deze markten houden wij ons bezig met advies, uitvoering, service, beheer en onderhoud op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en aandrijftechniek.

Van Sloten: Speciaal in sport

Als je al weer 10 jaar bekend staat als ‘sportspeciaalzaak’, mag je met recht beweren ‘speciaal in sport’ te zijn. Martin van Sloten bedient dan ook samen met zijn team van 4 medewerkers een steeds grotere groep klanten die de formule van deze sportspecialist weten te waarderen. De ‘cocktail’ van oprechte interesse, gedegen advies en een uitgekiende collectie hoogwaardige sportschoenen- en sportkleding maakt Van Sloten Sport daadwerkelijk uniek in de regio!

Diensten Techtron

Zullen we vrienden worden?

Als u ook interesse heeft om Vriend van Loopgroep Veenendaal te worden kunt u contact opnemen via het contactformulier.

cONTACT
Loop met ons mee via social media